Group PάrΩdy – “Ξενιτιά” | Συμμετέχει η Νατάσα Καμπαστάνα

Οι Group PάrΩdy μας παρουσιάζουν το νέο τους single “Ξενιτιά” σε στίχους της Μαρίτας Αλημίση και μουσική του Νίκου Ζουρνή.


About Spider Music


Η Spider Music δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό του όρου δισκογραφία στην Ελληνική "Μουσική Βιομηχανία". Η Spider Music στο πλευρό του κάθε καλλιτέχνη της υλοποιεί αυτά που υπόσχεται.

Spider Artists





Subscribe for our latest news!

We use cookies to improve our website and your experience when using it. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by